Billige charterrejserCharterrejser tilbud

Lavpris flyselskaber


Der findes mange måder at finde billige charterrejser og i nogle tilfælde kan det ligefrem betale sig at lave det hel fra bunden og sammensætte rejsen trin for trin. Her kan der være mange penge at spare. Specielt hvis du vælger at rejse med lavpris flyselskaber.

Hvis du har mod på det og hvis du er villig til at bruge lidt tid på det, så kan du selv sammensætte din næste charterrejse helt fra bunden. Det du skal bruge, er flybilletter til og fra destinationen samt hotelovernatninger på destinationen. Alt derimellem er helt det samme, som hvis du købte den færdige pakke ved et rejseselskab.

Fordelen ved lavpris flyselskaber er, at der bliver flere og flere af dem. Dette resulterer i større og større konkurrence og dermed bedre priser samt flere afgange. For de rejsende er dette godt nyt og helt klart noget, som man bør overveje, hvis man skal i gang med at planlægge en større rejse. Der er efterhånden stor fleksibilitet, hvis man vil rejse med lavpris flyselskaber, da der er mange udbydere på markedet, afhængigt af hvilken destination, man har udvalgt.

Eksempler på lavpris flyselskaber:
Cimber Sterling
Norwegian
Ryan Air

Et godt råd vil være, at hvis du overvejer at sammensætte dine næste billige charterrejser helt fra bunden, så sørg for at bestille minimum flyrejse og de første 2 overnatninger ved det samme rejsebureau. Dette kan du eksempelvis gøre, hvis du vælger at rejse med FDM Rejser. På den måde tæller rejsen nemlig som en pakkerejse og dermed er den dækket af rejsegarantifonden. Det vil den ikke være ellers. Dermed kan du risikere at miste alle dine penge, hvis der skulle komme noget i vejen for rejsen.

Som rejsende får du flere og flere muligheder og da det kan være en dyr fornøjelse at rejse, så vil det helt klart være værd at undersøge, hvad det koster at rejse med lavpris flyselskaber. Du kan som regel vælge mellem 2-3 selskaber afhængigt af destination og dermed skulle der være gode muligheder for billige charterrejser.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Lavpris flyselskaber, 10.0 out of 10 based on 1 rating

No related posts.