Billige charterrejserCharterrejser tilbud

Fly Aalborg København


Hvis du leder efter billige charterrejser på nettet og ikke kan finde attraktive og billige rejser i den lufthavn, som ligger tæt på dig, som kan det nogle gange svare sig at se på rejser fra andre lufthavne og så flyve fra den ene lufthavn til den anden. Dette afhænger selvfølgelig af afstanden, men hvis du bor i Nordjylland, kan det eksempelvis være en mulighed at overveje fly Aalborg København.

København har nemlig som regel langt større udbud af billige charterrejser, end Aalborg Lufthavn, hvilket er helt naturligt, taget byernes størrelse i betragtning og dermed også antallet af potentielle rejsende. Dermed kan du langt lettere finde gode tilbud på charterrejser. Københavns Lufthavn har langt flere flyafgange mod diverse rejsemål end Aalborg lufthavn med blandt andet flere lavpris flyselskaber og dermed er det også lettere at finde billige afbudsrejser fra Københavns Lufthavn, end det er fra Aalborg Lufthavn. Dette er eksempelvis rigtig godt, hvis man vil finde gode og billige rejser til Egypten.

Disse flyselskaber har dagligt flere afgange mellem Aalborg og København:
Norwegian
Cimber Sterling
SAS

Med den konkurrence der er mellem flyselskaberne i dag og dermed de priser der tilbydes, kan det ikke betale sig at køre fra Aalborg til København og dermed bør man undersøge fly Aalborg København. Priserne er fornuftige og man behøver ikke at bruge 4 timer hver vej i en bil, før og efter rejsen bare for at komme til lufthavnen. Hvis man tager flyet, er man allerede i lufthavnen og da der tilmed er gratis parkering i Aalborg Lufthavn og ikke i Københavns Lufthavn, kan man yderligere spare penge ved at flyve fra Aalborg.

Med andre ord bør man overveje fly Aalborg København næste gang man skal ud og rejse, hvis man som nordjyde gerne vil have flere muligheder, end dem Aalborg Lufthavn har at byde på.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
Fly Aalborg København, 9.5 out of 10 based on 2 ratings

No related posts.