Billige charterrejserCharterrejser tilbud

Falke rejser

Et af de ældste rejsebureauer på det danske marked er Falke Rejser eller Falk Lauritsen Rejser, som de egentlig hedder. Falke Rejser blev grundlagt i 1969 og var et af de første rejseselskaber, som for alvor var med til at gøre det muligt for danskerne at rejse mod fjerne og varme himmelstrøg og med denne nye periode blev det mere og mere almindeligt at tage på deciderede charterrejser.

Før Falke Rejser blev til et egentligt rejseselskab, fokuserede de mest på at drive en række supermarkeder, som var kendt som Falke. Efter at have haft succes med dette i nogle år, startede de med at sælge rejser i supermarkederne – dette skete i samarbejde med Nøglerejser og fortsatte til Falke Rejser blev etableret i 1969 som et decideret rejseselskab. I årene derefter var Falke Rejser den ubetingede største danske rejsearrangør af rejser til Mallorca, som var blevet et af danskernes foretrukne rejsemål. Nu kan man finde mange forskellige billige afbudsrejser med hotel.

Falke rejser arrangerer i dag rejser til en lang række destinationer og har specielt valgt at fokusere på landende rundt om Middelhavet. De har masser af ture til Egypten og Spanien, men arrangerer også rejser til både Thailand og Cuba – altså tilbyder de rejser for enhver smag og uanset om du er til sol- og badeferier, eller om du er til rundrejser, så kan der findes forskellige muligheder hos Falke Rejser.

Falke Rejser er et af de mest etablerede selskaber på det danske marked for charterrejser og de har med mange års erfaring etableret en god position med masser af muligheder for de mange rejsende, som hvert år benytter deres mange tilbud.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Falke rejser, 9.0 out of 10 based on 1 rating

No related posts.