Billige charterrejserCharterrejser tilbud

Tjek kursen før ferien

Hvis du er i gang med at planlægge din næste ferierejse, så kan det være en god idé at tjekke valutakurserne, før du tager afsted. Der kan nemlig være en del penge at spare, hvis du sørger for at handle på det rigtige tidspunkt.

Men det er ikke altid lige let at gennemskue, hvornår det er det rigtige tidspunkt at købe valuta. Det kræver, at man følger lidt med i de økonomiske nyheder og ved lidt om, hvad der rører sig på markederne. Hvis man eksempelvis er klar over, at det pågældende land man skal rejse til, står overfor nogle vigtige økonomiske beslutninger eller politiske tiltag, så kan det være en god idé at holde ekstra øje med deres valutakurser, for at finde tendenser i, hvornår man skal et smut i banken og købe valuta til ferien. Du kan blandt andet finde oversigt finde de seneste valutakurser her.

Det er dog ikke alle, som hæver penge og får dem vekslet til den lokale valuta i banken. Flere og flere tager blot afsted og hæver penge på kortet, når de kommer frem til destinationen. På den måde er man sikker på at få valutaen til den mest aktuelle pris, men samtidigt kan valutaen være væsentligt dyrere,end hvis man havde været opmærksom et par måneder før. Derudover skal man naturligvis ligeledes tage højde for det gebyr, som er forbundet med at hæve penge på kort i udlandet.

Om man er mest til den ene eller den anden form for vekslen penge, er helt op til den enkelte – og som med mange andre ting, er der både fordele og ulemper forbundet med metoden.

 

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Tjek kursen før ferien, 10.0 out of 10 based on 1 rating

No related posts.