Billige charterrejserCharterrejser tilbud

Skal billeder fremkaldes?

Der bliver taget flere og flere digitale billeder – først var det med de digitale kameraer, men efterhånden som de kameraer der sidder i mobiltelefoner bliver bedre og bedre, så er der også flere, som ser dette som en god måde at tage billeder på.

Tidligere var det sådan, at man købte en rulle film, tog billederne og fik hele rullen fremkaldt – uanset kvaliteten af billederne. I dag kan man vælge og vrage, slette, tage flere næsten ens billeder og meget andet. Med andre ord har markedet ændret sig fuldstændigt. Derfor kan man måske spørge sig selv, om det overhovedet længere giver mening at fremkalde feriebillederne, når nu flyveren er landet og feriestemningen er ved at have lagt sig. De fleste deler jo alligevel alle billederne med deres nærmest omgangskrds ved at lægge det hele på Facebook eller lignende sociale tjenester.

Hvis uheldet skulle være ud og der sker noget med din computer, så er udfordringen blot, at hvis du ikke har husket at tage backup – hvilket de færreste husker at gøre løbende, så er der ikke meget at gøre, hvis din harddisk går ned. Havde det været i gamle dage, og dine billeder gik i stykker eller blev væk, så havde du haft en filmrulle, som du kunne fremkalde billederne fra igen og dermed kunne du altid lave kopier.

Og dertil kommer, at der var noget eksta hyggeligt ved at sidde og bladre det slidte familiealbum med billeder igennem og mindes de gamle dage. Dette kan selvfølgelig stadig lade sig gøre, men det er alligevel ikke helt det samme.

Så husk at stille dig selv spørgsmålet – skal mine feriebilleder fremkaldes? Hvorfor? Hvorfor ikke?

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Skal billeder fremkaldes?, 10.0 out of 10 based on 1 rating

No related posts.