Billige charterrejserCharterrejser tilbud

Brug tørklæder som værn mod solen

Hvis du skal på ferie, eller allerede er afsted, så vil der være nogle overvejelser du skal gøre dig i forbindelse med solbadning og hvor meget sol du vil udsætte din krop for. En metode til at undgå at få helt så meget sol, kan være at bruge tørklæder.

I norden er vi som udgangspunkt meget blege og lyse i huden og derfor vil langt de fleste af os meget hurtigt blive ramt af for meget sol og dertilhørende solskoldninger, når vi begiver os afsted sydpå for at holde ferie. De fleste kender det allerede i forvejen – man har glædet sig som et lille barn til at komme afsted og få masser af sol og allerede på første- eller anden dagen ender man med at blive så solbrændt, at det er en udfordring at være ude i solen og inden man får set sig om er al farverne skaldet af, inden man igen sætter benene på dansk grund.

Derfor kan det være en rigtig god idé at beskytte sig godt og grundigt mod solen. En metode er selvfølgelig at smøre kroppen ind i masser af solcreme med høj faktor. Men hvis du ikke er tilhænger af at blive fedtet ind fra top til tå i den fedtede creme, så kan en anden metode være at benytte dig af tørklæder. Tørklæder kommer i rigtig mange forskellige former, farver, nuancer, tykkelser o.s.v. Og ofte skal der faktisk ikke ret meget stof til, før huden er godt beskyttet mod solens til tider ret skadelige stråler.

Selvfølgelig kan du vælge at gå all-in med et partisaner tørklæde som man ser i stor stil i de arabiske lande. På den måde kan du i hvert fald beskytte hovedet godt og grundigt. Men de fleste af os trænger nok mere til tørklæder i lidt tyndere og lettere stoftyper, og som sagt kan man få rigtig mange forskellige typer af lækre tørklæder, så i den sidste ende er det kun fantasien, der sætter grænser.

Så hvis du vil undgå den fedtede solcreme næste gang du skal afsted og nyde den dejlige sol, så overvej eventuelt, om et tørklæde kunne være noget for dig, når det kommer til at beskytte huden mod solen.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Brug tørklæder som værn mod solen, 10.0 out of 10 based on 1 rating

No related posts.