Billige charterrejserCharterrejser tilbud

Tenerife rejser

De Kanariske Øer har altid været et yndet rejsemål for danske charterturister. Og det forstår man jo godt. Med det fantastiske klima året rundt og de eksotiske himmelstrøg, skiller øerne sig ud som noget for sig selv og det er næsten altid muligt at finde charterrejser tilbud dertil. En af øerne er Tenerife og øen har meget at byde på. Der er alt fra frodige dale til ørkenlignende landskaber og ligegyldigt hvor man kigger hen, er der noget nyt og fascinerende, der møder øjet, hvilket er grunden til at mange leder efter Tenerife rejser.

Udover at være den største af øerne, så byder Tenerife på rigtig mange gode oplevelser og muligheder. Du finder blandt andet vulkaner og bananplantager og du kan bruge tiden på at ligge på stranden eller være aktiv. Nogle af de mange aktiviteter omfatter blandt andet Golf, Vandreture eller ganske almindelig afslapning.

Tenerife rejser er som regel forbundet med masser af sol og godt vejr og fantastiske oplevelser og derudover er der flere hyggelige byer, som fortjener et besøg. Du finder blandt andet byerne Puerto de la Cruz, Los Cristianos og ikke mindst hovedstaden Santa Cruz, hvor 250.000 af øens indbyggere bor. Her er masser af stemning, restauranter, barer og shopping muligheder og uanset om man er til det ene eller det andet, så er Tenerife rejser kendt for ikke at være kedelige.

Tenerife har mange gode og flotte sandstrande at byde på. De er fine og velholdte og er i det hele taget indbydende, når man gerne vil ned og slikke sol. Ligeledes er der mange hoteller at vælge imellem og der skulle være et ret godt udvalg for de fleste, uanset om man går efter luksus eller billige priser med lavpris flyselskaber.

Har du ikke tidligere besøgt de kanariske øer, så er det ikke for tidligt at komme afsted. Tenerife rejser er noget, der kan kurere selv det mest nedtrykte sind og det fantastiske klima kan lade selv de mest brugte batterier op igen. Så mon ikke næste rejse går et smut til de kanariske øer?

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 7.0/10 (4 votes cast)
Tenerife rejser, 7.0 out of 10 based on 4 ratings

No related posts.