Billige charterrejserCharterrejser tilbud

Kap Verde rejser


Hvis du er eventyrlysten og vil prøve noget andet, end det, som alle andre gør, så kunne det være, at du skulle tage en tur til Kap Verde. Her er der masser af oplevelser og masser af muligheder for at føle sig som i en anden verden. Der findes flere rejseselskaber, som tilbyder Kap Verde rejser og det er forholdsvist let at komme dertil fra Danmark. Nogle gange kan man desuden finde gode tilbud på charterrejser dertil.

Kap Verde er endnu ikke overrendt af turister og derfor er der stadig mulighed for at få en følelse af at være langt væk fra alting. Ø-gruppen er opstået på grund af stor vulkansk aktivitet i området og ligger i Atlanterhavet. Den består af mange små øer og 10 større. Der er omkring 400.000 indbyggere på øerne og disse indbyggere er hovedsageligt efterkommere af portugisiske nybyggere og derudover afrikanske slaver. Både de portugisiske nybyggere og slaverne kom til Kap Verde i løbet af 1500-tallet, hvor handlen til Amerika for alvor tog til. Her blev ø-gruppen en meget vigtig destination på turen til Amerika.

Kap Verde rejser er ofte forbundet med både fascinerende natur, dykkeroplevelser og muligheden for at se hvaler ud for kysterne. Dermed er det et rigtig godt rejsemål, hvis man er til store naturoplevelser blandet med noget historie. Samtidigt er der mulighed for at nyde det gode vejr langs de flotte og fascinerende strande, der omkranser øerne.

Temperaturen på Kap Verde ligger omkring de 25 grader året rundt, hvilket gør Kap Verde til et godt sted at tage hen, hvis man trænger til sol og godt vejr. Kap Verde rejser kan varmt anbefales til alle, der trænger til at komme væk for en stund og drømmer sig væk fjerne himmelstrøg, men da det kan være forholdsvist dyrt at komme dertil, er der muligvis bedre rejsedestinationer, hvis man mere er på udkig efter billige afbudsrejser med hotel.

God tur.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 9.3/10 (4 votes cast)
Kap Verde rejser, 9.3 out of 10 based on 4 ratings

No related posts.